Najnovije

"DŽIPSI KINGS" U BEOGRADU! Evo kada kraljevi romske rapsodije stižu u Sava Centar!

Krajem sedamdesetih braća Andre i Nikolas Rejes, sinovi priznatog flamenko umetnika Hozea Rejesa, osnovali su grupu “DŽipsi Kings” te ubrzo postali izuzetno cenjeni muzičari i traženi u celom svetu. To je francuska grupa čiji članovi su španskog porekla te pevaju na španskom jeziku.

"DŽipsi Kings" (Foto: Organizator)

U svojoj muzici kombinuju tradicionalni flamenko, pop i druge slične muzičke oblike kao što je katalonska rumba. “DŽipsi Kings” njihov istoimeni najpoznatiji album, objavljen 1989. godine proveo je 40 nedelja na top listama te im je to donelo veliku popularnost širom Evrope, Amerike i Bliskog Istoka.

Na krilima svetske slave “DŽipsi Kings” su se 2014. godine razdvojili u dvije zasebne frakcije - grupu Nikolasa Rejesa i Andrea Rejesa. Andre Rejes s desetočlanim bendom nastavlja karijeru izvodeći najveće hitove iz DŽipsi Kings muzičkog kataloga koje će izvesti i 19. februara u beogradskom Sava Centru!

Osnivaču grupe, Andreu Rejesu kao gitaristi i pevaču pridružili su se cenjeni muzičari kao što su Mario Rejes i Čico Kastiljo te zajedno stvaraju muziku koja publiku navodi na ples. Na trenutno aktuelnoj turneji “Gipsy Kings by Andre Reyes” oduševljavaju publiku širom sveta svojim “Tour Gipsy Unidos” repertoarom, a rasplesat će vas i uz svetski poznate hitove kao što su “Bamboleo”, “Volare”, “La Dona” i mnogi druge! Danas je, s više od 60 miliona prodatih nosača zvukova širom sveta, Andre Rejes zahvaljujući samostalnom radu i radu u grupi, jedan od najpoznatijih i najcenjenijih predstavnika flamenko rumbe.

Ulaznice su po ceni od 2900, 3300, 3600 i 3900 dinara su u prodaji preko tickets. rs kao i na blagajni dvorane Sava Centra.

Marko Luis predstavlja emotivan duet sa predivnom Lenom Kovačević pod nazivom “Kraj” i time najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj Tour by Barcaffe" i beogradski koncert 26.marta u Kombank dvorani.  Pročitajte OVDE  još detalja.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA