Најновије

ВОЈСКА СРБИЈЕ ПОСТУПИЛА У СКЛАДУ СА ЗАКОНОМ! Вулин: Мигранти у камповима док се не донесе друга одлука

Мигранти ће бити 24 часа затворени у својим камповима, докле год се не донесе друга одлука, а она ће бити донета на основу одлуке надлежних здравствених власти, изјавио је министар одбране Србије Александар Вулин.

Вулин (Фото: Министратсво одбране Србије)

Како је саопштило Министарство одбране, Вулин је јуче обишао припаднике Војске Србије ангажоване на задацима обезбеђења центра за прихват миграната у Адашевцима код Шида.

Како је казао, поред свих својих редовних обавеза, ВС у ванредном стању обезбеђује и 20 прихватних кампова и центара за смештај миграната.

- Више од 8.000 миграната налази се у нашој земљи и за њих важи режим 24-часовног затварања у мигрантске кампове. Имали смо, нажалост, неколико инцидената. Прекјуче се десио последњи, када је група миграната покушала да побегне. Војска Србије и њени припадници поступили су у складу са законом, у складу са правилима службе - навео је Вулин.

Он је истакао да нико није повређен и поручио да ће свако ко покуша да наруши ред и не поштује закон, бити заустављен одговарајућом применом силе.

Којом динамиком ће се живот у Србији враћати у нормалу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА