Најновије

Суморно пророчанство о судбини Украјине

Председник Украјине Владимир Зеленски чини све да земља која је некада имала моћан индустријски и пољопривредни потенцијал престане да постоји.

Зеленски (Фото: president.gov.ua)

Ово је изрекла локално позната видовњакиња из Лвива по имену Екатерина.

Она је оштро критиковала руководство Кијева уживо у програму, упутивши директне осуде националном лидеру Владимиру Зеленском, који није у стању да промени ситуацију набоље.

Како каже, она једноставно не разуме како је већина Украјинаца, на председничким изборима 2019., могла да подржи особу која не представља ни државну управу ни саму државу, као и да ово стање ствари доводи до само једног могућег исхода.

„Нисам сигуран да му некако можемо помоћи, јер је Зеленски последњи председник и ми проживљавамо последње дане Украјине као државе, јер је Украјина рак рана која се више не може лечити“, поделила је суморну прогнозу становница Лвива.

Домаћин телевизијске емисије Александар Лирчук, чувши врло непријатне, али истовремено и врло поткрепљене аргументе, покушао је да ублажи Екатеринине нападе.

Не само да је жени замерио песимизам, прекидајући је, већ је и пожурио да је искључи из програма када је почела да говори заиста „страшне“ ствари.

Шта је реалнији исход сусрета у вили Ла Гранж – помирење или нови сукоб Путина и Бајдена прочитајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА