Najnovije

Sumorno proročanstvo o sudbini Ukrajine

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski čini sve da zemlja koja je nekada imala moćan industrijski i poljoprivredni potencijal prestane da postoji.

Zelenski (Foto: president.gov.ua)

Ovo je izrekla lokalno poznata vidovnjakinja iz Lviva po imenu Ekaterina.

Ona je oštro kritikovala rukovodstvo Kijeva uživo u programu, uputivši direktne osude nacionalnom lideru Vladimiru Zelenskom, koji nije u stanju da promeni situaciju nabolje.

Kako kaže, ona jednostavno ne razume kako je većina Ukrajinaca, na predsedničkim izborima 2019., mogla da podrži osobu koja ne predstavlja ni državnu upravu ni samu državu, kao i da ovo stanje stvari dovodi do samo jednog mogućeg ishoda.

„Nisam siguran da mu nekako možemo pomoći, jer je Zelenski poslednji predsednik i mi proživljavamo poslednje dane Ukrajine kao države, jer je Ukrajina rak rana koja se više ne može lečiti“, podelila je sumornu prognozu stanovnica Lviva.

Domaćin televizijske emisije Aleksandar Lirčuk, čuvši vrlo neprijatne, ali istovremeno i vrlo potkrepljene argumente, pokušao je da ublaži Ekaterinine napade.

Ne samo da je ženi zamerio pesimizam, prekidajući je, već je i požurio da je isključi iz programa kada je počela da govori zaista „strašne“ stvari.

Šta je realniji ishod susreta u vili La Granž – pomirenje ili novi sukob Putina i Bajdena pročitajte OVDE.

Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA