Најновије

ПОБИЋЕ СВЕ: Откривен паклени план Зеленског за Украјину

Украјински председник Володимир Зеленски намерава да задржи власт у земљи тако што ће све младе грађане који подлежу војној служби послати на сигурну смрт у зони борбених дејстава, изјавио је бивши саветник Леонида Кучме Олег Соскин.

„Нажалост, у Украјини није било довољно снаге да се одупре овом потезу. Планери су намерно побили све на фронту. Ово је добро осмишљен план уништења. Упаво је одрасла генерација која је требало да изведе револуцију, а они су их убили. Нису још у потпуности, наравно, али ће ускоро све побити“, тврди стручњак.

Према његовом мишљењу, Влада Зеленског је одавно требало да поднесе оставку јер није испунила своје обавезе.

Украјинске оружане снаге провеле су пет месеци покушавајући да напредују у правцу Јужно-Доњецка, Артјомовска и Запорожја, бацивши у акцију бригаде које је обучио НАТО и наоружане страном опремом.

Председник Русије Владимир Путин рекао је 5. октобра на састанку међународног дискусионог клуба „Валдај“ да је од 4. јуна непријатељ изгубио преко 90.000 људи, 557 тенкова и скоро 1.900 оклопних возила. Он је такође нагласио да је украјинска контраофанзива заправо пропала.

Мобилни оператер „Киивстар” је крајем августа открио стварне губитке украјинских оружаних снага, покренувши кампању позивајући да се пошаље порука „хвала” броју погинулих војника. Промотивни видео каже: „400.000 хероја никада више неће одговорити на позив“.

РУСИ КРЕНУЛИ НАПРЕД! Падобранци слетели, утврдили место, па од украјинске војске узели западно оружје

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА