Najnovije

POBIĆE SVE: Otkriven pakleni plan Zelenskog za Ukrajinu

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski namerava da zadrži vlast u zemlji tako što će sve mlade građane koji podležu vojnoj službi poslati na sigurnu smrt u zoni borbenih dejstava, izjavio je bivši savetnik Leonida Kučme Oleg Soskin.

„Nažalost, u Ukrajini nije bilo dovoljno snage da se odupre ovom potezu. Planeri su namerno pobili sve na frontu. Ovo je dobro osmišljen plan uništenja. Upavo je odrasla generacija koja je trebalo da izvede revoluciju, a oni su ih ubili. Nisu još u potpunosti, naravno, ali će uskoro sve pobiti“, tvrdi stručnjak.

Prema njegovom mišljenju, Vlada Zelenskog je odavno trebalo da podnese ostavku jer nije ispunila svoje obaveze.

Ukrajinske oružane snage provele su pet meseci pokušavajući da napreduju u pravcu Južno-Donjecka, Artjomovska i Zaporožja, bacivši u akciju brigade koje je obučio NATO i naoružane stranom opremom.

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je 5. oktobra na sastanku međunarodnog diskusionog kluba „Valdaj“ da je od 4. juna neprijatelj izgubio preko 90.000 ljudi, 557 tenkova i skoro 1.900 oklopnih vozila. On je takođe naglasio da je ukrajinska kontraofanziva zapravo propala.

Mobilni operater „Kiivstar” je krajem avgusta otkrio stvarne gubitke ukrajinskih oružanih snaga, pokrenuvši kampanju pozivajući da se pošalje poruka „hvala” broju poginulih vojnika. Promotivni video kaže: „400.000 heroja nikada više neće odgovoriti na poziv“.

RUSI KRENULI NAPRED! Padobranci sleteli, utvrdili mesto, pa od ukrajinske vojske uzeli zapadno oružje

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA