Најновије

ВУЛИН ОДУВАО НЕМЦЕ И "БОШЊАКЕ": Резолуцију о Сребреници поднели унуци нациста - необорив факт!

Оснивач Покрета социјалиста и сенатор Републике Српске Александар Вулин је истакао да је креаторка резолуције о Сребреници министарка спољних послова Немачке и потомак нацисте, Аналена Бербок.
Вулин / Скриншот

Вулин / Скриншот

Вулин је реаговао на текст портала "Слободна Босна" у коме су изнесене увреде на његов рачун, јер је рекао да је деда немачке министарке Бербок био нациста и да се у Сребреници није догодио геноцид.

"Ако редакција Слободне Босне мисли да ме вређа када напишу да сам 'трабант Вучића', греше. Велика је част бити сарадник и савезник председника свих Срба Александра Вучића, али нема ни мало части у мутавом покушају да се ублажи бол Аналене Бербок, јер јој је деда Валдемар Бербок био нациста који је 1944. године одликован гвозденим крстом са мачевима", навео је Вулин. 

Он је поручио да истина не може да се промени и да су узалудни напори да се од Срба направи геноцидан народ.

Можете извртати моје речи, можете вређати, можете лагати, али креатор резолуције о геноциду је унука нацисте Валдемара, Аналена Бербок, и ту истину да промените не можете, баш као што не можете да од Сребренице направите геноцид, а од Срба геноцидан народ, па колико год унука нациста да служите. Ако ми не верујете, питајте деде из Ханџар дивизије,  истакао је Вулин.

Прочитајте ОВДЕ о могућим новим одлукама власти о предстојећим изборима

Извор: РТРС / РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА