Najnovije

VULIN ODUVAO NEMCE I "BOŠNJAKE": Rezoluciju o Srebrenici podneli unuci nacista - neoboriv fakt!

Osnivač Pokreta socijalista i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin je istakao da je kreatorka rezolucije o Srebrenici ministarka spoljnih poslova Nemačke i potomak naciste, Analena Berbok.
Vulin / Skrinšot

Vulin / Skrinšot

Vulin je reagovao na tekst portala "Slobodna Bosna" u kome su iznesene uvrede na njegov račun, jer je rekao da je deda nemačke ministarke Berbok bio nacista i da se u Srebrenici nije dogodio genocid.

"Ako redakcija Slobodne Bosne misli da me vređa kada napišu da sam 'trabant Vučića', greše. Velika je čast biti saradnik i saveznik predsednika svih Srba Aleksandra Vučića, ali nema ni malo časti u mutavom pokušaju da se ublaži bol Analene Berbok, jer joj je deda Valdemar Berbok bio nacista koji je 1944. godine odlikovan gvozdenim krstom sa mačevima", naveo je Vulin. 

On je poručio da istina ne može da se promeni i da su uzaludni napori da se od Srba napravi genocidan narod.

Možete izvrtati moje reči, možete vređati, možete lagati, ali kreator rezolucije o genocidu je unuka naciste Valdemara, Analena Berbok, i tu istinu da promenite ne možete, baš kao što ne možete da od Srebrenice napravite genocid, a od Srba genocidan narod, pa koliko god unuka nacista da služite. Ako mi ne verujete, pitajte dede iz Handžar divizije,  istakao je Vulin.

Pročitajte OVDE o mogućim novim odlukama vlasti o predstojećim izborima

Izvor: RTRS / RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA