Najnovije

Jedan od najmoćnijih svetskih bankara zakazao seks sa neznancem i evo šta mu se desilo!

NJUJORK - Telo Šona Milera, direktora moćne bankarske korporacije Sitigrup, je pronađeno u kupatilu luksuznog stana na Menhetnu, a na telu su bile vidljive posekotine na vratu.
Ilustracija Foto: gorillastunner.com

Ilustracija Foto: gorillastunner.com

Policija je prvo ovaj slučaj okarakterisala kao ubistvo, ali je ubrzo postalo jasno kako je bogat i moćan biznismen digao ruku na sebe. Nož kojim je sa sebi prerezao vrat, pronađen je u kadi ispod njegovog tela. Policija traži čoveka koji je u ponedeljak uveče sa Milerom došao u stan, a koji je kasnije otišao sam. NJegov dolazak i odlazak su snimljeni sigurnosnom kamerom. Na vratima stana nema znakova provale. Milerovo telo je tek u utorak u tri sata popodne pronašao vratar. Veruje se kako je netko od zabrinutih prijatelja, pozvao vratara i zamolio ga da proveri što je sa Šonom Milerom. Vratar kaže da se osoba koja je nazvala predstavila kao "Milerov kanadski dečko". Policija je objavila i da su u stanu pronašli alkohol i drogu. Takođe, istraga je pokazala da je Miler te večeri ugovorio seks sa strancem, preko interneta.
Pročitajte još:

U autobusu s albanskim fudbalerima nađeno 20 kilograma heroina!

Sitigrup, multinacionalna finansijska korporacija koja je samo prošle godine ostvarila profit od 13,67 milijardi dolara, izdala je šturo saopštenje za javnost. - Duboko nas je rastužila ova vest i naše misli su u ovom trenutku sa Šavnovom porodicom - saopštili su iz banke. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA