Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ukrajinski nacisti vrelim gvožđem i bajonetima žigošu i civile i ratne zarobljenike!

KIJEV -  Video zapis koji se nedavno pojavio na Jujtubu sadrži svedočenje zarobljenika koje su mučili paramilitarci iz ukrajinske Naciomalne garde s područja Kramatorska.
Ilustracija (oppforum.com)

Ilustracija (oppforum.com)

Ranije se već pisalo o detaljnom priznanju neonacista, da muče zarobljene i uhvaćene – klještima im uvrćući bradavice, zabijajući im igle pod nokte, daveći ih vodom … Takođe se u medijima pojavljivalo i svedočenje žrtve u kojem novi poslanik ukrajinske Rade, Nadežda Savčenko, lično muči žrtve i sugeriše da se njihovi organi prodaju. U ovom videu, građanin Ukrajine Stanislav Stankevič govori o nacističkim tehnikama torture primenjenim u Kramatorsku na ratnim zarobljenicima i civilima. Ovo je njegovo svedočenje: Dana 24. avgusta su ga zarobili paramilitarci ukrajinske Nacionalne garde. Nacisti su ga žigosali, na grudi vrelim metalom ucrtali “separatista”, na zadnjicu svastiku sa vrelim lancem i bajonetom. Ukrajinski paramilitarci su bili pod uticajem narkotika i stalno pili energetska pića. Mnogi su ljudi, i žene i deca, vezani lancima jedni za druge bacani u iskopane rupe. Posle su ih primoravali da idu preko minskih polja, gde su mnogi poginuli. I mlade devojke su vezivali lancima, mučili i nad njima se iživljavali. On je video najmanje dvadeset jama punih ljudi, uglavnom golih, čak i bez donjeg veša. Kada mu oči nisu bile vezane, video je oko trideset zarobljenika, i civila i ratnih zarobljenika. Na kraju je odveden u Harkov, gde su ga predali ukrajinskoj kontraobaveštajnoj službi. Uslovi u ćeliji su bili užasni, jer je bila napravljena za 12, a u njoj je bilo 30 zatvorenika.
Pročitajte još:

Ukrajinska armija opet gađala naseljena mesta na jugoistoku zemlje

CIA se reorganizuje zbog propusta

Drugi čovek takođe svedoči da su uhvaćene bacali u jame, pucali im u kolena i tukli bejzbol palicama. Posle mučenja, spavali su u jamama vezanih ruku i na betonu, okruženi leševima u raspadanju. Do sada je samo organizacija “Amnesti internešenel” izvestila o ratnim zločinima kaznenog bataljona “Ajdar” u Luganskoj oblasti. Slične organizacije za ljudska prava iz Evropske unije i dalje ćute o ratnim zločinima ukrajinskih vojnih i paravojnih jedinica. Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA