Najnovije

Beko: Vučić mi nije prijatelj!

BEOGRAD - Biznismen Milan Beko izjavio je danas da mu premijer Aleksandar Vučić nije prijatelj, da je, šta više, obnovio stare afere, vezane za Luku Beograd, te da se u njegovom mandatu on, Beko, "visoko kotirao na lestvici za hapšenje".
Milan Beko (Foto: Jutjub skrinšot)

Milan Beko (Foto: Jutjub skrinšot)

Premijer je gradio politički autoritet na tome što je nastojao da razgraniči autoritet krupne privrede i države i da zato u tom svetu ne može da ima prijatelje, rekao je Beko novinarima. "Vučić ne može da ima prijatelje, a posebno sada kada smo mu poverovali da će u okviru reforme isključiti uticaj partijskih feudalnih odnosa koji su do sada važili", objasnio je Beko, i ustvrdio da njemu to odgovara. Beko je na konferenciji za novinare u Kraun Plazi rekao da nije prijatelj sa premijerom, ali da je spreman da preuzme rukovođenje Železnicama Srbije. Argumentujući to on je rekao da su u vreme vlasti Vučiha ponovo, kako je rekao, pokrenute stare afere oko privatizacije Luke Beograd, zbog čega je u MUP-u ispitivan 15 sati.
Pročitajte još:Vučić: Etihad objavljujemo sledeće nedelje, ali neki novi slučajevi ugovora će iznenaditi javnost!
Više puta ponavljajući da između njega i premijera nema prijateljstva, Beko je insistirao na tome da ukoliko bi on rukovodio Železnicama to bi bilo zato što ima dobru poslovnu biografiju, a ne zbog prijateljstva sa državnim vrhom. Podsetio je da se "u Vučićevo vreme visoko kotirao na kladionici za hapšenje", i bio je, kako kaže, odmah iza biznismena Miroslava Miškovića. "Kada je došla Vučićeva administracija, podgrejane su stare afere i uhapšen je Goran Mrđa, jedan od mojih najstarijih saradnika", rekao je Beko koji ne smatra da je Mrđa kriv. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA