Najnovije

Fajnštajn: Kremlju sankcijama ne možemo ništa!

VAŠINGTON - Predsednica Obaveštajnog komiteta Senata SAD, Dajana Fajnštajn, izjavila je da je uverena da sankcije protiv Rusije neće dati nikakav rezultat niti da će one nauditi ruskoj ekonomiji.
Dajana Fajnštajn (Foto: breitbart.com)

Dajana Fajnštajn (Foto: breitbart.com)

"Rusija će preživeti sve ekonomske šokove i sankcije Ruse neće slomiti." - kaže Fajnštajnova. "Vladimir Putin uživa ogromnu rekordnu podršku svojih građana i sankcijama nećemo uzdrmati tlo Kremlja." - objašnjava ona i dodaje da je neophodno pojačati dijalog sa Rusijom po pitanju Ukrajine. "Mnogi kažu da je potrebno samo sačekati i da će sankcije uraditi svoje, da će udariti rusku ekonomiju. Ja nisam sigurna da će se to desiti. Potreban je dijalog sa Rusijom, pritisci su beskorisni." - rekla je Fajnštajnova. Ona je dodala da su i u Evropi sve jači glasovi koji zagovaraju prekid sankcija i da pri tome to nisu glasovi ludila iz desničarskih krugova koji gaje simpatije prema Putinu i Rusiji.
Pročitajte još: Indeks poslovnog optimizma u Evropi u padu!
Fajnštajnova je navela tekst holandskog lista "Di Varhajd" koji otvoreno tvrdi da su evropski mediji pristrasni u opisu pitanja koja se tiču Ukrajine i Krima. "Ovaj holandski list je nazvao rukovodstvo Evropske Unije "ljudima koji ne znaju elementarne stvari iz istorije", kaže Fajnštajnova. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA