Najnovije

Đoković u finalu ide na Federera

INDIJAN VELS - Švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je Kanađanina Miloša Raonića sa 7:5, 6:4 i plasirao se u finale mastersa u Indijan Velsu.
Federer (Foto: Topnews.in)

Federer (Foto: Topnews.in)

Federerov protivnik u finalu biće najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je u prvom polufinalu deklasirao Britanca Endija Mareja sa 6:2, 6:3. Biće to njihov 38. međusobni susret, a Švajcarac vodi sa 20:17 u pobedama. Poslednji put sastali su se prošlog meseca u finalu ATP turnira u Dubiju i slavio je Federer sa 6:3, 7:5. Srpska teniserka Jelena Janković finalni meč Mastersa u Indijan Velsu protiv Rumunke Simone Halep igra u nedelju od 19 sati po srednjeveropskom vremenu, saopštili su organizatori. Odmah posle toga, a ne pre 21 sat, na teren će izaći najbolji teniser sveta Novak Đoković i Švajcarac Rodžer Federer.
Pročitajte još:Jankovićeva preokretom do finala Indijan VelsaMarej: Nemam problema sa Đokovićem
Jankovićeva je u polufinalu bila bolja od Nemice Sabine Lisicki sa 3:6, 6:3, 6:1, dok je Halep bez borbe prošla u finale nakon odustajanja Amerikanke Serene Vilijams zbog povrede kolena. Janković i Halep do sada su se sastajale četiri puta a srpska teniserka dobila je samo prvi meč. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA