Najnovije

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Dragan Nikolić i dalje u teškom stanju, ali skinut sa aparata

Glumac Dragan Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, od jutros se bolje oseća. On je prebrodio krizu, komunicira, počeo je samostalno da diše i skinut je sa aparata.
Dragan Nikolić (Foto: Medija centar Beograd)

Dragan Nikolić (Foto: Medija centar Beograd)

Nikolić je i dalje u teškom zdravstvenom stanju, međutim lekari su uspeli da mu pomognu da prebrodi krizu. Nikolić je svestan, sam diše, komunicira i bolje se oseća. Glumac je ležao na pulmologiji zbog upale pluća, kada mu je naglo skočila temperatura, usled čega je počeo da ima poteškoća sa disanjem. Bio je u životnoj opasnosti, ali lekari su u veoma kratkom roku uspeli da ga povrate. Sinoć je pored Dragana u Kliničkom centru bila i njegova supruga Milena Dravić. Nikolića je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić. Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom.
Pročitajte još:NAJTEŽI TRENUTAK ISTINE: Kako je postavljeno najjezivije pitanje u istoriji srpske televizije?Milijarder ulicom vodi ženu i ljubavnicu kao pse na povocu (FOTO)
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA