Najnovije

Pao dogovor - Raduljica ide u PAO!

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica (27) prihvatio je ponudu Panatinaikosa i doneo odluku da u naredne dve sezone nastupa za aktuelnog vicešampiona Grčke.
Miroslav Raduljica (Foto: JuTjub)

Miroslav Raduljica (Foto: JuTjub)

Šestostruki šampion Evrope samo je jedan od klubova koji su tokom leta zakucali na vrata Miroslava Raduljice a u sredu je konačno uspeo da pobedi konkurente i izbori se za potpis stamenog centra. "Novosti" prenose da su Atinjani krenuli u ofanzivu u momentu kada se činilo da je angažovanje srpskog reprezentativca nemoguća misija i da su nakon toga ekspresno postigli dogovor sa Raduljicom. Pored Panatinaikosa u trci za Miroslavom Raduljicom bili su još Sakramento Kingsi, Makabi Tel Aviv, Zenit iz Sankt Petersburga ali i Armani iz Milana koji se poslednji priključio pomenutim klubovima. Momak rođen u Inđiji karijeru je počeo u FMP-u iz Železnika a Panatinaikos će mu biti deseti klub za koji će nastupati od 2005. godine. Podsećamo da je Panatinaikos nedavno promovisao Sašu Đorđevića kao novog trenera a potom je ugovor sa tim klubom potpisao i Aleksandar Pavlović.
Pročitajte još:DOBAR POČETAK: Partizan minimalnom pobedom započeo put ka Evroligi (VIDEO)Srpski Dejvis kup reprezentativci o predstojećem duelu sa ArgentinomESPN: Tesla je ludi naučnik koji je pravio oružje za masovno uništenje, a Đoković ga obožava!
Izvor: Sportske.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA