Najnovije

VUČIĆ: Otvorena nova stranica zajedničke budućnosti!

Premijer Aleksandar Vučić poručio je na zajedničke konferencije za novinare sa članovima Predsedništva BiH u Palati Srbija da razgovor bio otvoren i iskren, kao i da je otvorena nova stranica zajedničke budućnosti.
Aleksandar Vučić (Foto: RTS printskrin)

Aleksandar Vučić (Foto: RTS printskrin)

Vučić je najavio da će uskoro biti organizovana i zajednička sednica vlada Srbije i BiH. Premijer Srbije je naglasio da je sa Draganom Čovićem, Bakirom Izetbegovićem i Mladenom Ivanićem razgovarao o saradnji u mnogim oblasti kao i o zajedničkim projektima... Član Predsedništva BiH Dragan Čović istakao je da će uskoro biti upućen zvaničan poziv predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da poseti Sarajevo, ali da će biti nastavljena saradnja sa Srbijom radi zajedničke budućnosti. Čović je naglasio da prošlost treba ostaviti istoričarima i okrenuti se politici pomirenja, kako se ne bi ponovile devedesete ili četrdesete na ovim prostorima. Bakir Izetbegović je naglasio da su svi zločini, bez obzira ko ih je počinio, jednako teški.
Pročitajte još:Kako je Nataša Kandić ostala bez ulice na KosovuDEJAN LUČIĆ UPOZORAVA: Izbeglice iz severne afrike su RATNICI ISLAMSKE DRŽAVE!REAGOVANJA: Da li se to Bilt zalaže za etničko čišćenje Donbasa?!
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA