Najnovije

RUSKA ZVER: Tenk T-90MS je najbolji na međunarodnom tržištu

Novi ruski tenk T-90MS je, kada se uzmu u obzir svi pokazatelji, najbolji je tenk na svetskom tržištu, saopštio je zamenik generalnog direktora kompanije Rosoboroneksport Sergej Goreslavski.

T90 (Foto: Jutjub)

On se nalazi na čelu združene delegacije državnih korporacija Rosteh i Rosoboroneksport na izložbi „Gulf Defence & Aerospace 2015“ u Kuvajtu.
- Novi tenk T-90MS je više puta pokazivan na međunarodnim sajmovima, uključujući najveći regionalni sajam Ideks u Abu Dabiju. Mi smo sigurni da je, kada se uzmu u obzir svi pokazatelji i kriterijum efikasnost-cena, T-90MS, koji je vrhunac u razvoju porodice T-72/T-90 – najbolji tenk koji se danas nudi na međunarodnom tržištu oružja - rekao je Goreslavski odgovarajući na pitanje da li su zemlje Bliskog istoka zainteresovane za ovaj tenk.
T-90MS je najnovija izvozna verzija tenka T-90. Tenk koristi iste tipove municije koje je koristio i T-90. U municiju je dodatno uključena i granata na daljinsko aktiviranje koja obezbeđuje efikasniju borbu sa živom silom protivnika. Pogledajte promotivni spot za “Ruskog masakratora”, kako ovu zver nazivaju po društvenim mrežama:
Izvor: webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA