Najnovije

ZARATILI DS I POKRET „DOSTA JE BILO“: Raduloviću Pajtić kriv što ne ide na izbore!

Pokret „Dosta je bilo“ Saše Radulovića optužuje demokrate za odbijanje izborne liste od strane Pokrajinske izborne komisije (PIK), zbog čega se dva dana vodi okršaj između funkcionera DS-a i ovog pokreta.

Saša Radulović (Foto: dostajebilo.rs)

Lider demokrata Bojan Pajtić kaže  da je to pitanje za pokrajinsku komisiju, kao i da to nema veze sa politikom.
Pokret „Dosta je bilo“ saopštio je juče da je PIK odbila njihov prigovor i odbacila listu tog pokreta za nastup na izborima za Skupštinu Vojvodine.
- Propust je nastao zbog slučajnosti i mogao bi da se popravi u roku kraćem od sat vremena. Uskraćena nam je mogućnost da ispravimo to i odbačena nam je lista. Borba i dalje traje - naveo je taj pokret. Kako se navodi u saopštenju, dve stranke su pokušale PIK-u da podmetnu falsifikovane potpise, ali nijednoj od njih nije onemogućeno da se pojavi kao opcija na izborima. Inače, DJB je prekjuče u saopštenju direktno uperila prst u DS i LSV, navodeći da je „PIK, sa predstavnicima DS-a i LSV-a na čelu, nezakonito odbila prigovor na rešenje o odbijanju te izborne liste, sa ciljem da je spreči da učestvuje na izborima“.
- Neverovatno je da bilo ko ima ideju da zbog toga što nedostaje jedan potpis na jednom dokumentu pokuša da spreči bilo koga da izađe na izbore - navedeno je u saopštenju tog pokreta. Tim povodom, u više navrata, na Tviteru se oglasio i Saša Radulović, koji je, između ostalog, naveo da „DS i LSV direktno učestvuju u farsi oko pokušaja sprečavanja liste da izađe na izbore“.
- Za odbijanje liste DJB u Vojvodini je glasao i DS. Razumemo SNS, njegove satelite, kao i Čedu, Borisa i Čanka. Ali DS... Pokušaj DS-a, Čede, Borisa i Čanka da nas spreče da izađemo na pokrajinske izbore je definitivno dno ove kampanje - napisao je, između ostalog, Radulović na Tviteru. I Dušan Pavlović iz DJB-a na Tviteru optužuje demokrate.
- „Praznik“ demokratije i vladavine prava u režiji DS-a u PIK-a. Sram vas bilo, demokrate - napisao je Pavlović, nakon čega se oglasio funkcioner DS-a Branislav Bugarski navodeći: „Pitajte prvo svoje stranačke drugare da li je dokumentacija bila u redu. Nije lepo da nas optužujete“. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA