Najnovije

VUČIĆ: Nikad nisam verovao u Dačićevu lojalnost!

Premijer je naglasio da je sa socijalistima bio u koaliciji zbog budućnosti Srbije.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Predsednik SNS Aleksandrar Vučić izjavio je sinoć da nikad nije verovao u lojalnost koalicionig partnera Ivice Dačića, ali da su socijalisti bili u vladi jer je smatrao da je to dobro za budućnost Srbije.
- Ja u Dačićevu lojalnost nikad nisam verovao, ni danas ne verujem. Nisam sarađivao sa njim zbog lojalnosti, već zbog budućnosti Srbije – rekao je premijer Vlade Srbije u emisiji „Izborna reč“ na TV Pink. On je uz to dodao da o ljudima iz SPS nikad nije rekao ružnu reč, ali da je zato čuo mnogo uvreda od funkcionera SPS Branka Ružića i Milutina Mrkonjića. - Zamislite ljude kojima pružite šansu, date im da budu u Vladi zbog interesa Srbije, a oni vam vrate tako što urlaju „Vučiću pederu“ - dodao je Vučić.

Svi protiv naprednjaka

On je u ponedeljak uveče rekao i da je siguran da bi posle predstojećih izbora vrlo lako moglo da se desi da se sve stranke ujedine protiv njega i SNS. - Ubeđen sam u to! Ne bi im trebalo više od tri minuta da to urade jer imaju bolesnu želju za vlašću. Da, ujediniće se i Šešelj i Pajtić i Obradović i Tadić, ujediniće se u mržnji protiv mene samo da bi se dokopali vlasti – rekao je prvi čovek srpske Vlade. Vučić je, međutim, dodao da se ne plaši gubitka vlasti, naprotiv. - Čista mi je savest, ništa nisam ukrao, radio sam pošteno i nemam čega da se plašim. Potpuno mi je svejedno šta pričaju o meni, koliko i kako me vređaju. To sam očekivao i predvideo jer znamo da nemaju nikakav program i planove. Ako pobede neka se ujedine i neka naprave vladu – rekao je predsednik naprednjaka.

Miloševićeve greške

Vučić je rekao i da je Slobodan Milošević napravio dve neoprostive greške: uvođenje zemlje u vojni sukob i ubistva sa političkom pozadinom. - Narod se ne sme tome izlagati, ne sme se ulaziti u sukobe bez cilja i strategije i izaći poražen. A drugo, ne mogu njega direktno da okrivim, niti da se mešam u odluke suda, ali mislim da je uvek loše kad imate ubistva sa političkom pozadinom – rekao je Vučić. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA