Najnovije

LOVCI NA ID ZAROBILI RADIO STANICU TERORISTA: Ono što su čuli preko nje teško optužuje Kurde i Ameriku

Peti jurišni korpus Sirijske arapske armije poznatiji kao "Lovci na ID" rasporedio je dodatne snage na istoku Eufrata kako bi pojačali ofanzivu na Islamsku državu.

Lovci na ID (Foto: Southfront.org)

NJihova jedinica uspela je da zarobi radio stanicu Islamske države i tako sluša komunikaciju terorista i otkrije njihovu saradnju sa proamersičkim Sirijskim demokratskim nsagama koje pretežno čine Kurdi.

"Lovci na ID" izveli su niz izviđanja na teritoriji pod kontrolom ID gde su uspeli i da tarobe radio stanicu. Putem radio stanice uhvaćene su poruke komandanata terorista kako obećavaju pobedu i govore im da se nebrinu jer je sa "prijateljima" napravljen dogovor o evakuaciji van Sirije Iako SAD i Kurdi odbacuju da imaju bilo kakve  dogovore sa Islamskom državom, upravo dogovorom sa teroristima, ova koalicija zauzela je naftna polja Omar u trenutku kad je u njih počela da stiže Sirijska arapska armija. Sporazumom SAD i terorista je završena i bitka za Raku. Šta kaže Šojgu o stanju u Siriji i Iraku pogledajte OVDE. Izvor; Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Lovci na ID.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA