Najnovije

NEMCI ZALEDILI NATO: Samo čudo može spasiti Evropu, Rusija se sprema za zauzimanje suseda

Rusofobna nemačka publikacija „Bild“ je objavila novi skriveni potez Moskve.

Ruska vojska (Foto: Ministarstvo odbrane Rusije)

Zapravo, Moskvin skriveni potez i nije skriven. Međutim, kako praksa nalaže, ako Moskva ne načini skrivene poteze neko duže vreme, a mozgovi površne javnosti krenu da zaceljuju, to onda mora automatski biti bombardovano novom ruskom pretnjom.
U ovom slučaju, „Bild“ je, citirajući dva anonimna izvora u zapadnjačkim obaveštajnim jedinicama, objavio da je invazija mnogih zemalja od strane Rusije, već u opticaju.
Ova publikacija izveštava – i kao dokaz pridodaje šarenu infografiku sa mapom, strelicama i osenčenim predelima – da Rusija planira da okupira: Švedsku, Finsku, Estoniju, Litvaniju, pa čak i Belorusiju.
Poslednja tačka je naravno i najinteresantnija, jer su tokom poslednjih vežbi ruske oružane sile morale postići zaista neverovatno kamufliranje, gde su trening sproveli sa Belorusijom, na njihovoj teritoriji, a da to oni kao domaćini nisu ni znali.
(Samo čudo može spasiti Evropu od invazije jer ako ruske trupe mogu ovo da urade, onda se preotimanje Evrope može desiti potpuno neprimetno za Evropljane. Štaviše, ono se možda već i desilo, ali informacija još uvek nije procurela.)
Na kraju članka se piše o tome, šta bi moglo postati okidač za početak „crvenog alarma“ i invazije. Autori teksta su došli do zaključka da obojena revolucija u Belorusiji može biti okidač, gde će sve biti objašnjeno kao zavera NATO-a“.
Gori Idlib u pripremi za najveću operaciju Sirijske armije do sada. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Webtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte kako izgledaju Ruskinje u vojsci
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA