Najnovije

DS: Vučević da se izjasni o ispadu "Treće Srbije"

NOVI SAD - Gradski odbor Demokratske stranke Novi Sad postavio je danas pitanje gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću da li podržava jučerašnje ispade političke organizacije „Treća Srbija“ koja je na konferenciji za novinare iznela niz optužbi na račun Srđe Popovića optužujući ga za planiranje „državnog udara koji će početi napadom na zgradu NIS-a“.
Demokratska stranka ( Foto: DS )

Demokratska stranka ( Foto: DS )

Iz DS-a podsećaju da "Treća Srbija" zajedno sa Srpskom naprednom strankom, vrši vlast u Novom Sadu i isticu da, kako stoji u saopštenju, "takve šizofrene tvrdnje, iznete bez ikakvih dokaza, najbolje opisuju političku scenu Srbije, ali i stanje pojedinaca u novosadskoj vlasti". "Članovi „Treće Srbije“ u Novom Sadu nalaze se na čelu JP "Informatika" i Kulturnog centra Novog Sada pa i ne čudi katastrofalno stanje u tim javnim preduzećima, s obzirom da se funkcioneri ove organizacije radije bave besmislenim teorijama zavere nego poboljšanjem rada preduzeća", kaže se u saopštenju novosadskih demokrata. U saopštenju se naglašava da je Miloš Vučević dužan građanima objašnjenje jer je, kako se navodi, "upravo njegovo tolerantno ponašanje i zaštitinički odnos koji godinama neguje prema ovoj organizaciji doveo do ispada koji plaćaju svi Novosađani".
Pročitajte još:Nova stranka traži ostavku cele Vlade Srbije
"Podsećamo, da je ćutanje upravo prećutna podrška ovakvim ispadima, kojih će, ukoliko se svi jasno ne ogradimo u budućnosti biti sve više", navodi se na kraju saopštenja i zaključuje da se gradonačelnik poziva da "počne da radi u interesu građana" i da se izjasni po pitanju "ovih besmislenih optužbi". Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA