Najnovije

Dodik o "zlatnoj poluzi": Recikliraju jedne te iste laži - isto su tvrdili pre godinu dana!

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je danas da je teško uporno odgovarati na reciklirane laži koje se ponavljaju, reagujući na optužbe da je prisvojio jedan kilogram zlata.
Dodik (Foto: JuTjub)

Dodik (Foto: JuTjub)

„To smo imali skoro prije nešto godinu dana. Ista laž je plasirana, samo od drugog čovjeka, gospodina Bosića. Sve je to demantovano od strane svih koji su spomenuti u tom slučaju, a nisu nikada našli za shodno da pokrenu proceduru niti da to ponovo spomenu“, kaže Dodik. On napominje da je ovo pokrenuto kada se vodi priča o referendumu i pitanjima pravosuđa. „Ja ne podržavam Tužilaštvo i Sud BiH. Oni su politički motivisani i oni su bespravno uspostavljeni, ali u ovom slučaju sam spreman da prihvatim da dovedu stvar do kraja i neću je osporavati. Učestvovaću u tome", izjavio je Dodik novinarima u Kostajnici. Dodao je da su ovakve priče potpuno degutantne jer u informaciji koja je plasirana niko nije naveo ni vreme, ni mesto tog događaja, niti ko je bio prisutan. „Samo ima kleveta, koja je očigledno zaokupila javnost. Šta da radimo, u takvim vremenima živimo. Ja sam ponosan na Republiku Srpsku što ima ovakav demokratski ambijent, bez obzira što je on za neke ljude opterećujući“, kaže Dodik. Podsećamo, bivši ambasador BiH u Moskvi i bivši zvanični predstavnik R.Srpske u Rusiji, Gordan Milinić, izneo je niz teških optužbi na račun Milorada Dodika od koji je jedna da je prisvojio poklon ruskog biznismena, odnosno, zlatnu polugu, kao i da je tražio mito od milion evra od jedne islandske kompanije, te niz različitih drugih, po svemu sudeći, običnih laži.
Pročitajte još:DA LI JE I OVO POLITIKA: Vojislav Šešelj večeras ulazi na Farmu!SNIMAK EKSPLOZIJE: Ovako se srpski heroj Milan Tepić vinuo u nebesku Srbiju! (VIDEO)
Izvor: RTRS / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA