Najnovije

Nastavak Škole geopolitike Aleksandra Dugina i predstavljanje knjige "Mrežni ratovi"

Četvrti ciklus predavanja na Školi geopolitike Aleksandra Dugina počeo je danas u Beogradu, na Institutu za političke studije. Ovaj završni ciklus predavanja za tudente iz Srbije će održati profesor Aleksandr Geljevič Dugin.

Aleksandar Dugin (Foto: Jutjub)

Osnovna tema njegovih predavanja biće: Noologija - filozofska disciplina o strukturi uma - predavanja će se baviti civilizacijama, kulturama i njihovim posebnim vrstama Logosa, uređenja ideja, procesa mišljenja unutar njihovih tradicionalnih i kulturoloških okvira, kao i o sukobima tih različitih Noosa, umova (noomahija - rat Logosa, umova) i mogućnostima za njihov suživot. 

Profesor Dugin će, takođe, održati i javno predavanje na Fakultetu političkih nauka, u sredu 28. februara u 18 časova. 
Pored javnog predavanja na Fakultetu političkih nauka, Profesor Dugin i Leonid Savin će predstaviti i knjigu “Mrežni ratovi” koja je pre nekoliko dana objavljena na srpskom. Predstavljanje ove knjige biće u četvrtak, 1. marta na Pravnom i poslovnom fakultetu, Knez Mihailova 33, na prvom spratu. 

Nakon završetka ove, eksperimentalne faze Škole geopolitike, u planu je nastavak obrazovno-istraživačkih aktivnosti u Srbiji profesora Dugina i njegovih saradnika.  Na šta je Dugin upozoravao Srbe tokom predhodne posete pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandar Dugin i Leonid Savin tokom predhodne posete Beogradu održali su predavanje u hotelu "Moskva".
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA