Najnovije

Vojska Crne Gore biće deo okupacionih NATO snaga na KiM

Prema izjavi premijera Markovića priznanje lažne države Kosovo je izvršeno suprotno volji 85 odsto građana.

Ilustracija (Foto: Vlada Crne Gore)

Dve katastrofalne odluke ove vlasti, u kojima se nije konsultovao narod, i koje su donesene maltene silom, prethodile su ovom sramnom činu, a to su priznanje lažne države Kosovo i odluka o ulasku Crne Gore u NATO bez referenduma – kazao je Jovan Vučurović, poslanik DF-a u okviru izlaganja na Odboru za bezbednost i odbranu, prenosi IN4S.
Kako je istakao, i kada se na takav, hajdučki način donesu ovako krupne odluke, onda je otvoren puta ka potezima koji se mogu okarakterisati kao izdaja Crne Gore i njene tradicije.
To je, prema njegovim rečima, šablon po kome rade marionetski režimi kakav je crnogorski, koji radi po diktatu NATO.
„Prema izjavi premijera Markovića priznanje lažne države Kosovo je izvršeno suprotno volji 85 odsto građana. Takođe, građane niko nije pitao žele li da Crna Gora bude članica NATO, zato što je vlast imala podatke da je oko dvije trećine građana protiv ulaska u taj vojni savez.
I kada se desi jedna takvo brutalno poniženje ogromne većine naroda, onda je bilo za očekivati da se nastavi tim putem. Nakon svega, došlo se do ove situacije da pripadnici vojske Crne Gore budu deo okupacionih snaga NATO na nekim područjima, i što je najsramnije ova vlast ih šalje da budu deo okupacionih snaga NATO na području južne srpske pokrajine.
I onda, šlag na tortu – po rečima ministra Boškovića vojska Crne Gore bi bila spremna da učestvuje u svim akcijama pod komandom NATO, dakle i u onima koje uključuju agresivna dejstva, znači i u eventualnom obračunu sa Srbima i Crnogorcima na KIM“, naglasio je poslanik i zaključio:
„Ovo što radite je šamar za Crnu Goru, za onih 85 odsto građana koji protive priznanju lažne države Kosovo".
Koji čovek će izaći Milu ''na crtu'' pročitajte OVDE.
Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vojska Crne Gore, naoružanje-podaci
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA