Najnovije

MOSADOV PLAN: Evo šta će izraelska služba napraviti od Ukrajine

Mosad je jedna od najmisterioznijih tajnih službi na svetu i o njegovom delovanju malo je pouzdanih informacija. Mosad, ipak, ponešto saopšti, na primer da je učestvovao u organizaciji obojene revolucije u Ukrajini. Kako pišu ruski „Argumenti i fakti“, mnogo je naznaka da Izrael (uz pomoć SAD) namerava da na tlu Ukrajine obnovi državu Jevreja – Hazariju!

Judaizam (Ilustracija: Pixabay)

Piše: Zoran Milošević (Pečat) Prve vesti o savremenim akcijama Mosada protiv Rusije pojavile su se 2012. godine, kada je ruski geopolitičar Araik Sargasijan objavio da iza grupe „Pusi rajot“ stoji izraelski Mosad, jer vlada ove države nije zadovoljna politikom Vladimira Putina. Pored toga, u Moskvi su podigli krivične prijave protiv više ruskih Jevreja, između ostalog zbog špijunske delatnosti u korist Izraela, ali su oni nekim čudom pobegli u Ukrajinu, a odatle u Izrael, gde im se gubi svaki trag. Tako se na  meti istrage našao i bivše predsednik Ruskog jevrejskog kongresa Leonid Nevzlin, koji je 2008. već bio osuđen za organizovanje ubistava i organizvanje razbojništava. Nevzlin je, prema istrazi, bio povezan i sa žestokim Putinovim protivnikom, bivšim šefom naftne kompanije JUKOS, Maihailom Hodorovskim, koji je takođe radio za Izrael. Mosad je priznao da je učestvovao u organizaciji obojene revolucije u Ukrajini 2014. godine i svrgavanju legalnog predsednika Viktora Janukoviča, kao i da danas deluje u ovoj zemlji, bukvalno u svim sferama savremenog života. Čak i među učesnicima tzv. antiterorističke operacije (protiv stanovnika Donbasa) bili su ne samo ukrajinski Jevreji na čelu sa Igorom Kolomojskim (formirajući dobrovoljački bataljon) već i „mosadovci“. Pripadnici armije Donjecke Republike i Luganske Republike, pronašli su među poginulima iz ukrajinskog dobrovljačkog bataljona „Donbas“, nagorelo telo i izraelski pasoš na ime Mihail Faklov (rođen 1977. godine). No, o tome  se nije govorilo jer je informacija dobila oznaku tajnosti zbog toga što Falkov nije bio bilo koji Izraelac. Neko vreme bio je savetnik premijera Netenijahua i ministra spoljnih poslova Avigdora Libermana, što govori da je radio za ovu državu i Mosad. Šta je radio Falkov u Ukrajini i zbog čega se Izrael uključio u obojenu revoluciju, ubrzo su otkrili ruski alternativni mediji, koji su objavili puno naznaka  da Izrael i SAD nameravaju da na tlu Ukrajine obnove državu Jevreja – Hazariju, te da su zbog toga etnički čistili tu teriotiriju kako bi naselili Hazare – Jevreje. Ta Hazarija treba da Ruse, u toku 21. veka, odbaci daleko na sever. Mosad to radi pomaganjem separatizma (upravo ova služba stoji iza stvarnja nove nacije – Sibirci, tj. Sibirjaki) i izgradnjom novih identiteta, sa ciljem da odsijeku Ural i Sibir.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Da podsetimo, današnju Ukrajinu u Izraelu doživljavaju  kao drevnu jevrejsku Hazariju, koju je u 10. veku okupirala Kijevska Rusija i Sloveni su tu, po njima, samo privremeni gosti, zbog čega podležu iseljavanju. Želi se stvaarnje Velike Hazarije – druge jevrejske države, kao što je stvoren Izrael potiskivanjem Palestinaca. Za rad u Rusiji, Mosad ima izuzetan kadrovski potencijal iz migranstkih redova, jer na hiljade građana Rusije svakog meseca odlazi u Izrael. Posebnu pažnju prilikom sakupljanja informacija, moskovska rezentura Mosada posvećuje ruskom dalekom istoku, Sibiru, Severnom Kavkazu (u Dagestanu žive Gorski Jevreji – Tati) i Nižegordskoj oblasti. Informacije stižu iz legalnih izvora i uz pomoć regionalnih jevrejskih društvenih organizacija, kojih u Rusiji ima nekoliko stotina. Inače, MOSAD ima samo 1200 zaposlenih, ali izvodi operacije u celom svetu, jer se oslanja na ogroman broj stranih građana koji su zavrbovani da rade za izrealsku službu (procenjuje se da ih je više od 35.000). Osim saradnika i agenata, u operacijama Mosada učestvuju i tzv. sajanimi – međunarodna mreža dobrovoljaca. Sajanimi mogu biti samo čistokrvni Jevreji, koji su bezrezervno odani samo svojoj pravoj državi (Izraelu). Oni imaju ulogu neregistrovanih spoljnih saradnika u tuđini (radi se obično o pripadnicima srednjeg staleža – novinarima, sudijama, policijskim oficirima, ljekarima…), a pomažu i novcem, imovinom, širenjem propagande na medijima, medicinskom njegom i društvenim vezama. Kakvu čistku sprema Putin, pogledajte OVDE. Izvor: Sedmica

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Hazarsko carstvo
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA