Najnovije

KADA MRTVI PROGOVORE: Slobodan Savić o izazovima sudske medicine i najtežim slučajevima na kojima je radio (VIDEO)

Gost emisije "Forum" koji se realizuje u saradnji Narodne televizije i portala Pravda bio je profesor Slobodan Savić, jedan od najiskusnijih specijalista sudske medicine u Srbiji.

Emisija "Forum" (Foto: Jutjub)

Savić je u emisiji govorio svom poslu, brojnim slučajevima na kojima je radio navodeći čak i dva primera porodičnog nasilja sa smrtnim ishodom dece koji nisu procesuirani zato što nadležni nisu uvažili nalaze obdukcije. On je opisao neke od najtežih slučajevima na kojima je radio, radu na identifikaciji nepoznatih osoba i žrtvama nasilja u porodici. Slobodan Savić govori i o slučaju gardista koji su stradali u Topčideru i kontradiktornsti između nalaza dve komisije koje su radile na tome. Autor i voditelj emisije je Marija Gojković. Predhodnu emisiju "Forum" u kojoj reper Nikola Stanoev govori na teme kako je urušen sistem vrednosti u Srbiji, zašto bira da peva o srpskim herojima a ne o drogiranju i seksu kao većina njegovih kolega i kako oni koji pevaju rodoljubive tekstove prolaze na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, pogledajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa policajcom koji je sprečio dve tinejdžerke da izvrše samoubistvo.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA