Najnovije

ZAHTEVAMO ISELJENJE NATO KANCELARIJE: Alijansa nema šta da traži u ministarstvima "vojno neutralne" Srbije! (VIDEO)

Omladina Srpske Desnice danas je održala protest više desetina mladih protiv NATO-a, ispred sedišta Ministarstva Odbrane Republike Srbije.

Srpska desnica pred Ministarstvom odbrane (Foto: Srpska desnica)

Tim povodom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu predato je pismo sa jasnim zahtevom da se kancelarija NATO-a iseli iz zgrade Ministarstva odbrane. Skupu i okupljenim medijima se emotivnim govorom obratio Mihailo Janjić poverenik Srpske Desnice za Novi Sad, dok je Boris Knežević predsednik omladine Srpske Desnice predvodio delegaciju koja je ušla u zgradu ministarstva da preda zvanično zahteve upućene ministru o izbacivanju NATO kancelarija iz institucija Vojske Srbije. "Poštovani ministre odbrane gospodine Vulin, obraćamo vam se u ime srpskih rodoljuba, u ime svih oni koji su pretrpeli zločinačku nato agresiju, koja je pod slognom 'milosrdni anđeo' bombardovala srpski narod, u ime Milice Rakić i sve nedužne dece, u ime svih vojnika koji su stradali braneći svoju otadžbinu, u ime svih žrtava rata 1999. godine", poručuju u pismu omladinci Srpske desnice. Oni dalje navode da, podržavajući politiku republike Srbije o vojnoj neutralnosti, traže da se kancelarija NATO alijanse premesti iz Ministarstva odbrane i institucija Vojske Srbije. "Vojna neutralnost republike srbije jeste čuvar naših nacionalnih interesa i jasno označava naš državni suverenitet", podsećaju u pismu Vulinu i ocenjuju da je kancelarija NATO alijanse u Ministarstvu odbrane sraman čin, koji je počinio režim demokratske stranke. "Zadnjih godina Ministarstvo odbrane je jasno pokazalo promenu u politici čije je oličenje bilo topljenje tenkova Vojske Srbije, koju je sprovodio izdajnički žuti režim", tvrde omladinci Srpske desnice i podsećaju da Ministarstvo odbrane sada oprema vojsku savremenim ruskim naoružanjem, vraća ratne heroje da budu učitelji budćim generacijama vojnih oficira, i vraća ugled i ponos vojsci srbije. "Ispunjenje našeg zahteva bilo bi nastavljanje patriotske politike koju sprovodi Ministarstvo odbrane, a za koju ima podršku srpskog naroda", poručuje Srpska desnica u pismu ministru Vulinu. Oni zaključuju da bi jasna politika vojne neutralnosti i pošteni odnosi sa partnerima, i na istoku i na zapadu, trebalo da znače da, kao što ODKB nema svoje kancelarije u minstarstvu odbrane, tako nijedan drugi savez ne bi trebalo da ih ima, a pogotovo ne NATO. Kako alijansa putem srpskih medija i dalje vodi nevidljivi rat protiv Srbije, pročitajte OVDE.
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA