Najnovije

ZAPALIO SE AUTOBUS S FUDBALERIMA ZVEZDE: Proslava titule izmakla kontroli, igrači se vratili na stadion (VIDEO)

Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se na putu kod Autokomande.

Zapaljen autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde foto: Beta

Fudbaleri su izašli iz otvorenog turističkog autobusa koji se zapalio između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru. Vatrogasci su brzo stigli na mesto incidenta i gase požar, a saobraćaj je posle blokade ponovo normalizovan.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i u pratnji više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save. Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pesmom "titulu da slavimo", a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku. Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cele rute baklje su palili i navijači i fudbaleri.

Proslava je trebalo da bude nastavljena i kod Hrama Svetog Save, a da se zatim povorka navijača uputi ka Kalemegdanu i spomeniku Pobednik. Ipak, fudbaleri Zvezde vratili su se na stadion "Rajko Mitić", a kako je potvrđeno iz kluba, nije bilo ozbiljnije povređenih. Većina igrača je prošla kroz grupu navijača i uputila se ka stadionu, ali još nije poznato da li su se svi vratili na stadion ili su neki ipak otišli do Hrama Svetog Save.

Više hiljada navijača koji su pratili autobus, nastavili su put ka Hramu Svetog Save pošto se vozilo zapalilo.

Crvena zvezda je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa.

Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobedili Voždovac sa 5:1, posle čega je priređen veliki vatromet na stadionu "Rajko Mitić".

 

Izvor: Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA