Najnovije

"SMENITI POLITIKU PONIŽAVANJA": Danas se osniva Savez za Srbiju! Evo ko su članovi!

Danas se zvanično osniva Savez za Srbiju, a tim povodom osnivači Saveza ističu da srpska politička scena više nije ista i da sada svi opozicioni birači imaju nadu da u Srbiji može doći do promena.

Savez za Srbiju (Foto: Sajt Saveza)

„Danas je veliki dan za sve opozicione birače i za sve građane koji žele slobodnu, stabilnu i uređenu Srbiju. Mi se nismo okupili samo da bismo smenili Vučića, već da bismo smenili jednu politiku ponižavanja svih građana Srbije. Zato smo prešli sa reči na dela i dogovorili se oko 30 programskih tačaka od čijeg sprovođenja zavisi normalan život svakog građanina. Borba protiv politike siromaštva koju sprovodi aktuelna vlast, slobodni izbori, nezavisni mediji, investiranje u domaću privredu, mere za podsticaj nataliteta i podršku porodicama, ispitivanje porekla imovine i pitanje Kosova i Metohije – tu nema mesta našim ideološkim razlikama. I upravo to daje nadu da u Srbiji može doći do promena“ – istakli su osnivači Saveza za Srbiju.

Ovu izjavu potpisuju: Dragan Đilas, jedan od osnivača Saveza, Boško Obradović, predsednik Dveri, Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije, Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju, Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata srbije Sloga, Slaviša Ristić, predsednik pokreta Srba sa KiM „Otadžbina“.

Pročitajte OVDE ko se udružuje u Evropi i zašto?

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA