Najnovije

MILO LOMPAR: „Ne dozvolimo da srpska ruka potpiše odricanja od Kosova i Metohije”

U Beogradu se danas (ponedeljak, 18. februar), s početkom od 17 sati, na Trgu Nikole Pašića organizuje se veliki patriotski protest, pod nazivom „Zaustavimo veleizdaju, Kosovo je Srbija!”.

Lompar (Foto: Jutjub)

Protest su do sada podržali niz patriotskih stranaka, pokreta, udruženja građana i poznate ličnosti iz javnog, društvenog i kulturnog života Srbije.

Organizovanje ovog protestnog skupa ima za cilj da jasno upozori, kako sadašnje tako i buduće vlasti Srbije, da nikakvo odricanje od južne srpske pokrajine, za rad evro-atlanskih integracija i nejasnih obećanja, ne dolazi obzir. Tim povodom, javnosti se obratio i profesor Beogradskog univerziteta dr Milo Lompar:

„U teškim i gotovo prelomnim okolnostima kada se po prvi put u srpskoj istoriji pojavila mogućnost da srpska ruka potpiše odricanja od Kosova i Metohije, pozivamo sve one koji se time protive da na slobodan, demokratski i miroljubivi način iskažu svoje protivljenje na javnome mestu, u 17:00 časova, u ponedeljak , 18 februara, u Beogradu, na Trgu Nikole Pašića, da bismo zaustavili veleiuzdaju, jer Kosovo je Srbija”, podvukao je u obraćanju javnosti, prof. Lompar.

Šta o ovom skupu kaže Slobodan Reljić saznajte OVDE.

Izvor: Srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Promocija knjige “Mrežni rat protiv Srba”.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA