Najnovije

Premijera dokumentarnog filma "Miša": Lider "Srpske desnice" na premijeri okupio ministre, generale, veterane...(FOTO/VIDEO)

Večeras je u Beogradu, u lokalu "kazablanka" u Skadarliji, održana premijerna projekcija dokumentarnog filma „Miša“ o lideru Srpske desnice Miši Vaciću, autorke Tine Milanović, koji je snimila grupa nezavisnih novinara.

Premijera u Skadarliji (Foto: Jelena Obradović)

Projekciji su, pored brojnih ličnosti, prisustvovali ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, savetnik ministra Saša Dujović, državni sekretar Nenad Nerić, predsednik Matice Albanaca Srbije Demo Beriša, bivši telohranitelj generala Ratka Mladića – Branislav Puhalo, koji je došao u društvu nekoliko generala VRS, predsednik Udruženja “Kraljevski red vitezova” Hadži Zoran Mrđenović, guslar Vukojica Sandić, Miroljub Petrović, predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković, član Gradskog veća Beograda Stevan Marušić. Svetnik u MSP Ratko Janković, kao i predstavnici više boračkih i veteranskih udruženja.

Film govori o aktivnostima predsednika Srpske desnice Miše Vacića, a uzete su i izjave njegovih saradnika iz različitih perioda – glumaca, poslanika, savetnika, prijatelja.

Završetak filma ispraćen je gromoglasnih aplauzom.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić kaže da je prezadovoljan celokupnim projektom.

– Film je odgovor na sve napade koji mediji provode u harangi protiv mene. Prikazuje jedno objektivno realno stanje o toj borbi koju ja vodim već 14 godina – rekao je Vacić.

Film će uskoro imati premijeru u Novom Sadu, posle toga će biti emitovan na televiziji, a tek onda će biti dostupan i putem interneta, završava razgovor za naš portal Vacić i navodi da će ljudi koji žele da pogledaju film morati još malo da se strpe.

Kako su Iračani okrenuli leđa Amerikancima pogledajte OVDE.

Izvor: Nacionalist/Pravda/Foto: Jelena Obradović

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA