Najnovije

"MI SMO IZ*EBANI NAROD KOJI TABANA MESECIMA!" Pročitajte kako je Nikola Kojo odbrusio Bošku Obradoviću, a opleo je i po Đilasu! (FOTO)

Tvit Boška Obradovića kojim je donekle objašnjeno i zašto su protesti "Jedan od pet miliona" koji traju već mesecima odloženi, izazvao je buru na društvenoj mreži.

Protest "jedan od pet miliona" u Beogradu (Foto: Jutjub)

- To je to, ljudi! Uradili smo sve što je do nas da se ova politička kriza prevaziđe normalnim dijalogom! Ostaje nam samo da u subotu, 4. maja svi dođemo za Beograd i ostanemo koliko je potrebno dok ne ostvarimo slobodu! Očekujem da se cela Tviter zajednica odazove ovom pozivu! napisao je lider "Dveri" koga pominju i kao jednog od nezvaničnih vođa protesta.

Glumcu Nikoli Koji se ovo nikako nije svidelo pa mu je odbrusio:

- Boško, mi nismo "tviter zajednica". Mi smo iz*ebani narod koji tabana mesecima, a kome Vi i Vaš nadređeni D.Đilas otimate šansu da se izbori sa AV...Ne vređajte. Ni ja ne razumem Vas koji se krstite pored svake apoteke, pa Vas ne zovem populistima i ne vređam Vaša verska osećanja. Pauza do iza Uskrsa? Nešto mi poznato? Opominjali mnogi. Al džaba...narod željan slobode ne vidi dobro. Samo želi. I srlja dalje, iako mu mutno pred očima...E pa, Spasiba za družbu Sojuz za Serbiu. Pregovarajte i lepite im nalepnice. To je vaš maksimum!

Siniša Kovačević je poručio da neće biti nikakve pauze.

- Neće biti pauze u protestima, kao što je nije bilo ni nakon prvog a podsetiću vas, trebalo je da pauziramo mesec dana. Ako nema kamiona, neka se govornici penju na stolice. Oni svoj protest ne mogu ponoviti, mi naše možemo i moramo. Za*ebano je kad se oseti ukus slobode. Mladosti, napred!

 

Pročitajte OVDE sve detalje o pregovaračkom timu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA