Najnovije

MLADI NOVOSAĐANI PROTESTVUJU PROTIV NEMORALA: Skandirali "Vučiću ped**u", policija intervenisala (FOTO/VIDEO)

Građanima koji protestvuju protiv održavanja skupa seksualno devijantnih osoba u Novom Sadu u jednom trenutku priključio se veliki broj srednjoškolaca koji su skandirali "Vučiću pederu". Protiv novosadske omladine intervenisala je policija i uz guranje i pretnje ih udaljila sa mesta događaja.

Policija u Novom Sadu (Foto: Pravda)

Omladina je napustila skup pod pritiskom policije.

Na licu mesta se i dalje nalaze pravoslavni vernici sa transparentom “Nemoral i gej sramotu nikad više u javnom životu”. Pridružio im se i guslar.

Uoči održavanja prvog novosadskog skupa seksualno devijantnih osoba nazvanog Prajd, od jutros su zatvoreni prilazi Trgu republike, a u okolnim ulicama prisutan je veliki broj policajaca.

Policija je postavila blokade u okolnim ulicama, tako da su za prolaz vozila, ali i pešaka zatvoreni delovi Kosovske, Daničićeve ulice, Trga republike, Gimnazijske i prolaz pasažima iz Dunavske ulice ka Trgu. Ova zatvaranja ulica otežala su prolaz Lovćenskom ulicom, Zlatne grede, kao i drugim okolnim ulicama, zbog većeg broja vozila. 

Knjigu “Mrežni ratovi” ruskih geopolitičara Aleksandra Dugina i Leonida Savina možete naručiti OVDE.

Takođe, u okolnim ulicama mogu se videti pripadnici policije u opremi za razbijanje demonstracija, kao i veliki broj inspektora u civilu koji nasumično zaustavljaju i legitimišu prolaznike.

Na skup je pristigla tek nekolicina seksualno devijantnih osoba i onih koji ih podržavaju. 

Oko Trga okupljeno je još nekoliko grupa građana koji protestvuju. Broj ljudi koji se okupio na skupu seksualno devijantnih osoba manji je od broja protivnika skupa koji se nalaze u okolnim ulicama.

Poslanik SNS najavio oružani sukob u Srbiji, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda/021

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA