Najnovije

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Bule Goncić hvalio vlast, a onda je brutalnim odgovorom spušten na zemlju! (VIDEO)

Inicijativa “Ne davimo Beograd” odgovorila je na video snimak glumca Svetislava Goncića u kojem je rekonstrukcije saobraćajnica u Beogradu uporedio sa infrastrukturnim radovima u Beču i Parizu.

Svetislav Bule Goncić je podržao SNS (Foto: Jutjub)

“Povodom najnovijeg videa iz propagandne kuhinje Srpske napredne stranke u kome glumac Svetislav Goncić ismeva muke građana i građanki Beograda sa neusklađenim radovima i gužvama, upoređujući ih sa radovima u Beču ili Parizu, stiže nam video odgovor iz Berlina. Autorka videa skreće pažnju na sve ono što dvojac Srpske napredne stranke želi da sakrije", poručuje se u saopštenju inicijative Ne davimo Beograd.

Povodom najnovijeg snimka u kome partijski drug Gorana Vesića, Bule Goncić ismeva muke građana i građanki Beograda sa nestvarno neusklađenim radovima i gužvama, stiže nam video iz Berlina od Moli Blum #Gorane

Posted by Ne davimo Beograd on Wednesday, July 17, 2019

U gradovima poput Berlina, Beča ili Pariza, kako ističu iz inicijative Ne davimo Beograd, radovi se izvode tako da ne dovedu do saobraćajnog kolapsa, obezbeđeni su prolazi i dostupna su sva mesta koja čine život u jednom gradu, od prodavnice, do apoteke, a hitnim službama, dostavnim vozilima, starijim licima i građanima sa posebnim potrebama omogućeno je kretanje.

Podsetimo, glumac Svetislav Goncić koji je na prethodnim lokalnim izborima bio na listi Srpske napredne stranke, napravio je video snimak raskopanih ulica u Parizu i Beču kao odgovor na žalbe građana zbog infrastrukturnih radova koji se trenutno odvijaju u Beogradu. Snimak je na svojoj Fejsbuk stranici objavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA