Najnovije

Osnovan odbor Srpske desnice u Vranju: Odmah dobili četiri odbornika (VIDEO)

U velikoj sali Skupštine grada u Vranju, u petak popodne, održana je osnivačka skupština vranjskog odbora „Srpske desnice“.

Srpska desnica u Vranju (Foto: Desnica)

Skupu je, pred punom salom i oko 400 pristalica ove političke opcije prisustvao i predsednik „Srpske desnice“ Miša Vacić.

Za prvog predsednika vranjskog odbora Srpske desnice izabran je Borivoje Antić, dosadašnji predsednik GG „Jedinstveni za Vranje“.

Antić je u karijeri bio i pomoćnik gradonačelnika Vranja, kao član JS, da bi po formiranju „Jedinstevni za Vranje“ ušao u predizborni savez sa SPS-om i sa njihove liste ušao u Skupštinu grada.

Antić je bio i predsednik FK Dinamo, koji je uveo u Prvi ligu Srbije, a aktuelno je izvršni direktor u „Novom domu“.

Za koordinatora Srpske desnice za Pčinjski okrug imenovan je Darko Filipović, takođe dosadašnji član GG „Jedinstevni za Vranje“.

Filipović je bio većnik za spot u vreme kada se za ovu oblast odvajalo najviše novca u istoriji Vranja.

Filipović i Antić su i poznati mali privrednici sa više svojih firmi.

Predsednik Saveta za bezbednost Branislav Puhalo je govorio o podršci ratnim veteranima i ostvarivanju njihovih prava, dok je Predsednik Srpske desnice Miša Vacić rekao da se Srpska desnica zalaže za pomoć malim privrednicima i oporavak poljoprivrede, koja je kamen temeljac naše zemlje.

Prostorije Srpske desnice nalaze se u nekadašnjem bioskopu „Sloboda“ u centru Vranja, koje je ova stranka dobila kao deo vladajuće koalicije u Vranju.

Srpska desnica ima četiri odbornika u Skupštini Vranja koje je jedini grad u kome je ova stranka deo vlasti. U toku su pregovori sa još tri odbornika tako da će po svemu sudeći već od sledeće nedelje imati ukupno sedam.

Pročitajte OVDE gde je još Srpska desnica osnovala odbor.

Izvor: srpskadesnica. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA