Najnovije

DRAGAŠ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Opozicija je projekat vlasti i rade za nju! Pozivanje na bojkot je nova prevara i zamajavanje!(VIDEO)

Branko Dragaš, stručnjak za bankarstvo i ekonomski analitičar je prilikom gostovanja u emisiji "Bez ustručavanja", TV kanala "Bez cenzure", otvoreno pričao o spregi vlasti i opozicije.

Branko Dragaš (Foto: Jutjub)

- Ne samo da neko u opoziciji radi za Vučića, već kažem da je to projekat vlasti. Nije to opozicija, oni su već bili na vlasti, znamo sve njihove nesposobnosti, krađe i lopovluke pa su došli drugi. Taj slogan koji je počeo od mene “i kurta i murta”, a ne treba nam ni jedna ni druga opcija objašnjavam tako što u eri kada ulazimo u doba veštačke inteligencije, prvi se kao grupa građana Pokret Cvetlo, zalažemo da se krene u projekat kripto države Srbije. Uvek sam radio prve stvari kako u biznisu tako i u društvu, kaže Dragaš i dodaje:

- Ista je i vlast i opozicija. Sve je dosadno kriminalno. Srbija mora da se menja sa novim ljudima i direktnom demokratijom umesto ove lažne špekulantske koja je dovela Srbiju do propasti. Dok to ne shvatimo neće biti promena. Sada je jedina opcija bekstvo iz Srbije od sumanutog vladara, majstora koji svađa, uništava javna dobra a kurta i murta se dogovaraju kako da opet prevare građane. Bojkot izbora je nova prevara i zamajavanje naroda, oni su se tako dogvorili. Kada Vučić kaže za Đilasa da je ukrao 500 miliona, pa dobro što ga ne uhapsi i te milione nameni državnim fondovima? Potrebno je napraviti otklon od vlasti i opozicije, ne smemo da nasednemo na njihove laži, jer će se oni do proleća dogovoriti o svemu u izmenjenim uslovima, kaže Dragaš. A šta je još rekao pogledajte u videu:

Pročitajte OVDE  kakvu to katastrofu želi da sakrije vlast.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA