Najnovije

INCIDENT NA AERODROMU: Kum Mila Đukanovića tukao policajca, udarao ga u glavu!

Izvršni direktor Pomorskog saobraćaja i suvlasnik te kompanije, podgorički biznismen Dejan Ban fizički je nasrnuo na policijskog službenika na aerodromu Tivat.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

On je policijskog službenika, koji je bio na dužnosti, udario šakom u glavu. Nakon saslušanja u policiji, odmah je pušten na slobodu.

Dejan Ban je u kumovskim odnosima sa Milom Đukanovićem, predsjednikom Crne Gore.

Ban je kritičnog dana svojim automobilom ''mercedes'' došao pred terminalnu zgradu aerodroma i zaustavio se na mestu gde je saobraćajnom signalizacijom izričitio zabranjeno zaustavljenje i zadržavanje automobila. Jedan od uniformisanih policajaca koji je bio na dužnosti na aerodromu, prišao mu je i opomenuo ga da tu ne smije parkirati vozilo i naloži mu da ga ukloni, na što je vidno revoltirani Ban prvo verbalno, a onda i fizički nasrnuo na policajca kojeg je prema tvrdnjama svedoka, i ošamario. Kolege napadnutog policajca su biznismena zbog toga odmah uhapsili.

- Ban je lišen slobode i predat službenicima Odelenja bezbednosti Tivat. Nakon konsultacija sa tužiocem protiv Bana je nadležnom tužiocu podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - saopšteno je Uprave policije.

Evo zašto je "za dom spremni" isključivo ustaški pozdrav! Više o tome OVDE.

Izvor: Borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA