Najnovije

VELJA ZAPALIO INTERNET! REKAO SVE O AKTUELNOJ VLASTI: "U moje vreme funkcuoneri su imali mlade švalerke, a sada mlade dečake!“ (VIDEO)

Gost Slavija info TV, bio je Velimir Velja Ilić, lider NS i bivši ministar. Raspoložen, odvažan i nadahnut za priču zbog ogorčenosti stanjem u Srbiji, Ilić ekskluzivno za Slavija info TV, otkriva ko su bili, šta su sada, kako rade, čime se sve služe i šta planiraju da učene Srbiji trenutni vlastodržci, iznevši šokantne podatke. Gost je kroz prepoznatljiv humor argumentovano iskritikovao vladu Srbije, ocenivši njeno dolovanje krajnje negativno i izvrgavši isto podsmehu i ruglu.

Velimir Ilić (Foto: Jutjub)

Po prvi put Ilić govori o svojim prisnim odnosima sa američkim državnim sekretarom Medlin Olbrajt i otkriva detalje sa sastanaka održanih nasamo sa gospođom Olbrajt. Ilić ocenjuje rad Vučića i njegove klike, kao megalomanski, bez prioriteta, odnosno bez plana i strategije: „ovo je država u kojoj se ne zna de se udara, a zašto, nemamo ševa države, nemamo premijera, nemamo parlamet, nemamo ozbiljno vladu i nemamo institucije.“

Pored toga, Ilić, iznosi šokantan podatak da homoseksualno i biseksualno orijentisani ministri čine oko 80% sastava vlade Srbije, Zorana Mihajlović nije lezbejka, tvrdi Ilić i pita gledaoce: „jel vama Marko Đurić liči na nekog muškarca?!“ Velimir Ilić čak iznosi podatak o gej aferi predsenika Vučića, kazavši s kim, kada i gde! Popularni Velja, na sve rečeno na tu temu dodaje: „u moje vreme funkcuoneri su imali mlade švalerke, a sada mlade dečake.“

Ilić priča šta bi on uradio da su njega Albanci pokušali da uhapse, kao što su to uspeli da učine Đuruću vodeći ga svezanog i poniženog. U svom maniru, Ilić „laskavim“ epitetom časti i Đurića, Vulina, Lončara, Zoranu Mihajlović i druge ministe. Široko govori o korupciji, raznim malverzacijama, nestručnosti ministarke Zorane Mihajlović i priča anegdotu o tome kako je ukrao papir sa Zoraninog stola na kome je bio napisan važan skriven podatak o tome kako se finansira jedan veliki projekat u zemlji.

Ilić se osvrnuo i na lik i delo Vojislava Šešelja, iznevši takođe ekskluzivne podatke, koji mogu potpuno izmeniti trenutno predstavu koja vlada u javnosti o Šešelju.  Prva informacija potiče o Milorada Dodika, a tiče se prirode odnosa Miloševića i Šešelja. Druga, o vezama Šešelja i zemunskog klana i pravom razlogu odlaska u Hag, a treća, o radu Šešelja i Vučića za strane obaveštajne službe i njihovim tajnim agentskim imenima.

Ilić smatra da Srbijom zapravo vladaju  strukture moći koje su u senci, kojima upravljaju veliki Zapadni centri moći, a eksponirani, tj. najveći broj političara na vlasti su potrošna roba koja radi kako im kažu navedeni. Gost otkriva ko su ti domaći ljudi iz senke, koji su stalni, koji se ne menjaju, koji zaista upravljaju Srbijom u skladu sa iteresima zapadnih centara moći, dok se vlade menjaju prema volji njihovoj i njigovih gospodara sa Zapada. Kao jednog od glavnih malverzatora i lopova novodi Dinkića i daje potpuno originalnu teoriju o tome kako je isti opljakčao Srbiju.

Ilić govori o važnosti uočavanja glavnih geostrateških komunikacija, što između ostalog znači mudro ulaganje u putnu infrastrukturu, a potom iscrpno obrazleže prema njegovom mišljenju pogrešne poteze Aleksadra Vučića i Zorane Mihajlović, ukazavši zašto se trude da Srbiju glavne geostrateške saobraćajnice mimoiđu i kakve će Srbija trpeti posledice. Dok vlast vodi računa da Srbiju glavni evropski koridori zaobiđu, s druge strane, učinili su da: „kod nas sve može, ko god dođe on da svoju strategiju, nađe svoj iteres. Srbija ograđena avlija, udovička kuća, kod udovice se ne kuca, ulaziš kad hoćeš... ulazi pravo i guraj, e takva je Srbija danas, ovde ulazi ko hoće, radi šta hoće, uzima šta hoće.“ Slabo školovani i obrazovani, dobrim delom žuti preletačevići, potpuno nestručni, s kupljenim diplomama, kriminalni i malograđaneri, to je struktura SNS konstatuje Ilić. Takvi vladaju Srbijom od najviših državnih funkcija do lokalnih, a navedene karakteristke se pojačavaju što se nivo vlasti spušta od vrha ka osnovi.

Ilić poentira: „Mi jednostavno imamo jednu trulež, koja eto smrdi u Srbiji, koja je iznikla iz te SRS i iz tog JULA, nije narod džaba to nazvao crveno-crna koalicija koja će da razoriti Srbiju i to mora da ode.“

Pacoli čestitao Vučiću na preduzetništvu! Više o tome OVDE.

Izvor: Slavija info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA