Najnovije

JOVANOVIĆ I ŠAPIĆ IPAK ODUSTALI OD KOALICIJE: "Nemamo pravog osnova za dogovor"

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da ta stranka nije postigla dogovor o predizbornoj koaliciji sa liderom stranke Spas Aleksandrom Šapićem.

Miloš Jovanović i Aleksandar Šapić (Foto: Jutjub)

Jovanović je za Politiku rekao da su razgovori sa Šapićem završeni bez dogovora i da im se ne poklapaju viđenja mogućih načina na koji bi saradnja mogla da se uspostavi.

- Jednostavno smo došli do zaključka da, u postojećoj situaciji, nemamo pravog osnova za dogovor. Ništa više, ništa manje - rekao je Jovanović.

Upitan da li je možda pričao sa Milanom Stamatovićem ili s nekim drugim iz Saveza za Srbiju, Jovanović je rekao da nije i da ga ta rijaliti logika - ko će s kim - ne zanima.

- Ubeđen sam da su Srbiji potrebnja sveža i nova lica i zato uvek pozivam građane da se aktivno politički angažuju, jer nije ovo samo moja zemlja niti je samo Vučićeva ili Đilasova, već je zemlja svih nas - istakao je Jovanović.

Jovanović je rekao da je vrlo ozbiljno razmatrao ideju bojkota i da je zaključio da je u ovakvoj situaciji on apsolutno nesvrsishodan.

- Deluje prilično očigledno da nema dovoljno energije niti volje koje bi učinile vaninstitucionalnu borbu - na koju će opozicija biti osuđena nakon bojkota - uspešnom - rekao je Jovanović i dodao da će odluku o izalasku na izbore doneti Glavni odbor onda kada oni budu raspisani.

Linta zagrmeo! Ovo je žestok udar na "Dejton!" Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA