Najnovije

BRKIĆ NIKAD OŠTRIJI: Vučić je lažov, kriminalac, ološ i upi*an diktator?! (VIDEO)

Gost Slavija info TV bio je Milovan Miša Brkić glavni i odgovorni urednik Tabloida.

Milovan Brkić (Foto: Jutjub)

U emisiji Intervju Brkić je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića za reketiranje. Brkić tvrdi i da njegov polubrat drži Vojvodinu dok se on opredelio najviše za kreditne linije, narkotike, oružije i lažne pasoše. U emisiji je bilo dosta reči i o ulozi Soroša u stvaranju Malog Šenegena i to na štetu Srbije.

Za predsednika je rekao da je velika sramota što je dok je bio u USA upišane pelene koje nosi bukvalno predao američkim službama umesto da sakrije ili na neki drugi način da se ne primeti njegova bolest. Sad njihova država na osnovu mokraće zna sve od čega boluje AV. Za jednog od glavnih ljudi SNS kartela Brkić je označio kuma Aleksandra Vučića, koji se trenutno sa Zvonkom Veselinovićem nalazi na Karibima, Nikolu Petrovića.

Još kaže da on kontroliše korumpirane sudije u tužioce. A o tome kakvo je stanje u pravosuđu govori i podatak da je ministar pravde Nela Kuburović trudna sa vođom navijača Aleksandrom Vavićem. Brkić nema razumevanja za Vučićevo valjanje po podu u Briselu iako je priznao da je on to uradio nakon što je Ketrin Ešton izvadila dosijea na sto. Suzanu Vasiljević savetnika za medije predsednika Srbije je optužio da šutira Vučića kad on počne da se valja po podu i da ga tera da pije lekove i bude normalan pred kamerama.

Pročitajte OVDE   zašto nam grebu freske.

Izvor: TV Slavija info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA