Najnovije

ZASTRAŠUJUĆE PREDVIĐANJE MLADOG VIDOVNJAKA: Imao je viziju potresa i požara u Notr Damu, a sada najavljuje jezivu sudbinu Trampa

Vidovnjak Nikola Aujula dao je svoje prognoze za događanja koja nas očekuju u 2020. godini. Budući da je 34-godišnjak već predvideo požar u katedrali Notr Dam i skandal kanadskog premijera DŽastina Trudoa, njegove prognoze praznovernici širom sveta željno iščekuju.

Tramp (Foto: flickr. com)

Ni ovog puta nije razočarao, među njegovim predviđanjima našli su se Donald Tramp, Paris Hilton, DŽenifer Aniston...

- Neke vizije primam u snovima, a druge mi dođu dok šetam ulicama. Snovi su najintenzivniji i to stoga što je tada intuitivni deo mozga u većoj aktivnosti - rekao je Aujula. Tvrdi da ovaj dar ima otkako je bio dete, kada mu je tragično preminuo otac i kada je počeo "svuda da ga oseća". Ubrzo je, kaže, shvatio da ima izraženu intuiciju. Veruje da je u prošlom životu živeo kao lav, ali i egipatska kraljica.

- Imao sam hiljade prošlih života. Bio sam egipatska kraljica, sluškinja, učitelj tokom Francuske revolucije, srna, lav, a živeo sam i u drugom svemiru", tvrdi. Iako izaziva skepsu, činjenica je da je predvideo niz događaja koji su se tokom godina u svetu zaista dogodili. Tako je predvideo potrese u Kini i Kubi, požar u Francuskoj...

NJegove prognoze za 2020. prilično su dramatične. Tvrdi da će se svuda događati protesti, ljudi širom sveta izlaziće na ulice sve masovnije.

- Vidim masovni, globalni pokret. Predosećam da će Tramp biti poražen, ali neće otići u tišini - tvrdi Aujula.

Putin objavio rat. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA