Najnovije

DA LI SU ZARAŽENE? Ovo su pornićarke sa kojima je Čarli Šin harao (FOTO 18+)

Čarli Šin, poznati glumac i ljubitelj droge, alkohola, provoda, žena i Tvitera, prošle je nedelje sve o čemu strani i domaći mediji pišu.
Čarli Šin (Foto: Vikipedija)

Čarli Šin (Foto: Vikipedija)

Kao što vam je verovatno poznato, Šin je obznanio svetu da je pre četiri godine otkrio da je zaražen HIV-om, a šokantna vest nije pogodila samo njega, njegovu porodicu i fanove već i veliki broj žena sa kojima je bio u poslednje četiri godine. Bilo je tu modela, prostitutki, striptizeta, ali u prvom redu radilo se o porno glumicama koje, ako vam to nije poznato, Čarli obožava od osamdesetih. Naravno, medijski su najrazvikaniji njegovi brakovi, posebno onaj sa Deniz Ričards, ali tokom godina je nanizao veliki broj partnerki prema kojima ste mogli da pratite njegov put prema dnu. Evo spiska koji je podugačak, ali najverovatnije nije kompletan. Domonik Simon
DŽindžer Lin
Šona O'Brajen
Heder Hanter
Kloi DŽons
Tabita Stivens
Teri Star
Šarliz LaMorKapri AndersonBri OlsonBret Rouzi
DŽordžia DŽonsKeti Beri
  Kejsi DŽordan 
Pročitajte još:Ako ste ove godine gledali porniće na internetu, uskoro ćete biti u problemu do gušePORNIĆ ZA SITNE PARE: Ronaldovu bivšu snimili u akciji (VIDEO 18+)NEVEROVATNO: Pogledajte kako pornićarke izgledaju sa i bez šminke (FOTO)
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA