Najnovije

OTAC PREDRAG POPOVIĆ: Nećemo dozvoliti da hvataju našu decu i vakcinišu bez naše dozvole (VIDEO)

Sveštenik Predrag Popović, iz Koporina, koji koristi internet platformu Jutjub za misionarenje smatra da svako sam treba da odluči da li će primiti vakcinu za Kovid - 19 i da ona ne sme da se nameće silom. On se posebno usprotivio vakcinisanju dece bez pristanka roditelja.

Predrag Popović (Foto: Jutjub)

- Čovek treba da bude us lobodnom izboru da li će da primi vakcinu ili ne. Ne može se nametati. To da će vakcinisati našu decu, bez naše volje, i vakcinisati ih – to mi nećemo dozvoliti. Svako ko hoće da primi tu vakcinu neka primi, ako ja hioću da je ne primim to je moja odgovornost –objasnio je on.

Sveštenik  je rekao da ako postoji i 1 posto manja mogućnost da dobijete koronu ako nosite masku da masku treba nositi. On je pozvao na one koji ne žele da nose maske da se ne ljute i ne kritikuju one koji je nose, ali da bi i oni mogli da je stave kako bi pokazali ljubav prema onima sa kojima stupaju u kontakt a insistiraju na nošenju maski.

- Vi što nosite maske ne osuđujte one koji nosi, a ni vi koji nositi ne osuđujte one koji ne nose maske – objasnio je on i da se isto odnosi na vakcine.

On je apelovao da se ne stvara mržnja i raskol u narodu zbog različitih stavova o maskama.

On je govorio i o sveštenicima i monasima koji su oboleli od Kovida-19 i da među umrilima ima i mlaših ljudi i da zato svi treba da se čuvaju od zaražavanja.

Šta je sve otac Predrag Popović rekao o pandemiji, slavljenju slava i pričesti saznajte u videu:

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA