Najnovije

ŠVALERČINA: Filipa jedna zadovoljavala, druga ljubi (VIDEO)

Najveći zavodnik na imanju u Lisoviću u roku od dva minuta promenio je dve devojke. Prvo je na njega navalila Goga, a zatim pevačica Dušica Grabović.

Švalerčina (Foto: Jutjub)

Samo nekoliko minuta nakon što ga je go-go igračica Gorana Goga Aleksić oralno zadovoljila u garderobi, maneken Filip Đukić vratio se svojoj prvoj ljubavi sa imanja!
Naime, prvo ga je Goga molila da imaju seks, a pošto nije uspela u potpunosti da ga ubedi, oni su se ljubili i imali oralni seks. To možete pogledati OVDE. Nakon toga, Filip se vratio u dnevnu sobu i bacio se na pevačicu Dušicu Grabović! Ili, možda je bolje reći – bacila se ona na njega. Bivši partneri su se ljubili i pili rakiju, dok je Goga za to vreme bila u kupatilu.
Dušici je vidno prijala Filipova pažnja, jer je non stop trčkarala za njim i čini se da ga još uvek nije prebolela. Da li je ovo sve što smo videli od Filipa za večeras ili će nas tek počastiti vrelim scenama, ostaje da vidimo. Pitanje je koja devojka će, na kraju, završiti u njegovom krevetu… Po svemu sudeći, ni on sam to ne zna i ne može da se odluči. Izvor: pink.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA