Najnovije

DIKTATORU PRETI ZATVOR! "I Milo će na sud ako bude dokaza!"

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da će predsednik Crne Gore Milo Đukanović, biti procesuiran po zakonu ako bude dokaza ili, kako je naveo, ako se "nađe u materijalima do kojih će se pre ili kasnije doći".

Milo Đukanović. (Foto: Jutjub)

Govoreći o svojoj izjavi da su se predsednik Crne Gore Milo Đukanović i Vučić češće sretali nego on sa svojim kumom, Krivokapić je naglasio da je zbog toga preživio medijski linč.

“Naravno da sam govorio o njihovim javnim susretima, koji nisu pratili odnosi Crne Gore i Srbije i to se mora menjati. Koliko sam uspeo da pratim iz medija, Vučić nikada nije govorio o Đukanoviću, koga je poznavao toliko godina, onako kako govori o meni, a da sa mnom nije progovorio ni reč”, istakao je on.

Na pitanje o vezi borbe protiv korupcije i kriminala, koja je najavljena kao prioritet nove vlade Crne Gore i Mila Đukanovića, Krivokapić je rekao da će Đukanović biti procesuiran po zakonu ako se “nađe u materijalima do kojih će se pre ili kasnije doći”.

“Namera ove vlade nije revanšizam niti lov na ljude. Naš cilj je pravna država u kojoj će svi biti jednaki pred zakonom i za koje će važiti zakoni”, istakao je on.

Počelo hapšenje Milovih ljudi, Dritan kaže da će ih biti još! Više o tome OVDE.

Izvor: NIN

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA