Najnovije

GOVOR MRŽNJE MILOVOG AKADEMIKA: "SPC je paramilitarna šovinistička palanka koja zajedno sa Srbijom i ruskim špijunima radi protiv CG!

Član Dukljanske akademije nauka i umetnosti i nekadašnji predsednik ULUCG Rajko Todorović Todor tvrdi da je crnogorska vlast odgovorna za paljenje nacionalne zastave u Budvi.

Rajko Todorović Todor (Foto: Jutjub)

“Crnogorska vlast se ponaša, a i ranije se ponašala kao onih Vučićevih 1.000 policajaca koji su navodno obezbeđivali crnogorsku ambasadu u Beogradu, a ustvari su obezbeđivali paljenje crnogorske zastave. Crnogorske zastave ne pale i raskubaju maloletnici i maloumnici – oni su samo tragični izvršitelji naloga paramilitarne šovinističke palanke, koja sebe naziva Srpskom crkvom, zatim srpska vlast sa ruskim špijunskim kordonima i sve to potpomognuto domaćom pestokupljevinom i bašibozlukom okupljenih u nekoliko profašističkih partija”, kazao je Todorović.

On je nastavio sa mržnjom prema SPC.

“Pitam se samo dokle ovo možemo trpeti. Mnoge stvari su propuštene na vreme da se uradi. Ovo se nigdee ne bi moglo dešavati, ni u jednoj evropskoj zemlji sem u Crnoj Gori”, istakao je Todorović.

Pročitajte OVDE šta je priznao Milo Đukanović.

Izvor: Pobjeda/IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA