Najnovije

NJEMU SE PRIVIĐAJU TENKOVI! Kanali koje Đukanović kopa na granici sa Srbijom sličnih dimenzija kao protivtenkovski rovovi?!

Kanali koje vlast u Crnoj Gori kopa duž granice sa Srbijom, pod izgovorom da je reč "o zaprečavanju tzv. divljih prelaza na državnoj granici Crne Gore i Republike Srbije", po dimenzijama podsećaju na rovove smatraju upućeni koji su imali priliku da ih vide.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Izvor koji je insistirao na anonimnosti smatra da su kanali koje crnogorska vlast kopa na granici sa Srbijom slični rovovima za blokiranje oklopnih vozila.

Podsetimo, u selu Adrovići iznad Pljevalja, po nalogu policije, kopa se kanal na granici sa Srbijom, javile su Pljevaljske novine. Reč je o kanalu dubine oko metar i po i širine više od tri metra.

Vlada Crne Gore saopštila je da se kopanje kanala na granici sa Srbijom izvodi u skladu sa predviđenom dinamikom koju su usaglasile dve države i da se zapravo radi "o zaprečavanju tzv. divljih prelaza na državnoj granici Crne Gore i Republike Srbije".

- Perspektiva da je Crna Gora na ivici građanskog rata toliko je strašna da ne želim ni da razmišljam na taj način - izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, ističući da je Srbiji najvažnija regionalna stabilnost.   Pročitajte OVDE   sve detalje.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA