Najnovije

VUČIĆ SE POTPUNO IZGUBIO! POČEO DA BUNCA: Smanjenje cenzusa rizično jedino za SNS!

Predsednik Srbije smatra da smanjenje izbornog cenzusa smeta samo onima koji neće da učestvuju na izborima, pa se plaše većeg odziva.

Aleksandar Vučić (Foto: predsednik.rs)

Vučič je, u izjavi za RTS, dodao da je smanjene cenzusa rizično jedino za Srpski naprednu stranku koja će u tom slučaju imati manje poslanika.

"Neki ljudi neće na izbore zato što znaju da ih narod ne voli. To što su vam testere bučne i što imate značajnu medijsku podršku, gde ste napravili svoj medijski kartel u kojem ne sme niko da misli drugačije", rekao je Vučić.

Vučić se osvrnuo i na slučaj Gordane Čomić, čija je stranka deo Saveza za Srbiju i više meseci bojkotuje parlament. Čomićeva se juče vratila u plenumsku salu kako bi obrazložila svoj predlog da se na izbornim listama, i republičkim i lokalnim, nađe najmanje 40 odsto žena. Etički odbor Demokratske stranke doneo preporuku da ona bude isključena iz te stranke.

"Ponosan sam na to što smo to prihvatili i što ćemo to uraditi, kao što je uradila gospođa Čomić, da imate 40 odsto žena na listama. Bićemo, po tome, jedna od najnaprednijih zemalja Evrope", rekao je Vučić.

Trampov čovek deli packe šiptarskim političarima! Prvi na udaru Veselji! Više o tome OVDE.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA