Najnovije

SRBIJA POD ŽESTOKIM MREŽNIM NAPADIMA OD STRANE ZAPADA: Održana tribina povodom drugog izdanja knjige "Mrežni rat protiv Srba" (VIDEO)

Srbija se nalazi pod žestokim mrežnim napadom od strane Zapada koji ima za cilj da nametne defetističko razmišljanje građanima i vlasti u Srbiji, privoli nas na dobrovoljno priznanje Kosova i Metohije i potčinjavanje svim zahtevima koji dolaze iz Brisela i Vašingtona, poruka je učesnika promocije drugog izdanja knjige "Mrežni rat protiv Srba" koja je održana u Opštini Voždovac u Beogradu.

Promocija knjige "Mrežni rat protiv Srba" (Foto:Jutjub)

Okupljenima su se, pored autora knjige Slobodana Stojičevića obatili barski paroh protojerej Jovan Plamenac, naučni savetnik u institutu za političke studije prof. dr Milomir Stepić i režiser i književnik Dragoslav Bokan.  

Dr Stepić je ukazao da neprijatelj želi da Srbi "preume" i da sami počnu da veruju da su agresorski ciljevi dobri za Srbiju. On je to pojasnio nizom primera ukazujući da neprijatelj od nas želi da poverujemo da je bolje manja državna teritorija nego veća, da Kosovski zavet nije važan, da će nam odustajanje od nacionalnih interesa doneti blagostanje. On smatra da centru moći nisu u rukama političara na vlasti već u NVO sektoru koji je pod direktnom komandom zapadnih mrežnih agresora.

Dragoslav Bokan koji je pisao predgovor za drugo izdanje knjige "Mrežni ratovi protiv Srba" smatra da neprijatelj mrežnim tehnikama okreće Srbe jedne protiv drugih i da sukobljene grupacije nesvesno pomažu neprijatelju u ostvarivanju svojih zlih ciljeva poput urušavanja državnih institucija. 

Slobodan Stojičević, koji je za ovu knjigu nagrađen "Bronzanim vitezom" u Rusiji kaže da iako njegova knjiga nosi mračnu poruku jer bez ulepšavanja opisuje stanje u kome se nalazimo, da ne treba očajavati i da je moguć otpor protiv mrežnog napada, a da je za taj otpor ključna SPC i pravoslavlje što se dokazuje poslednjih meseci u Crnoj Gori.

Knjigu "Mrežni rat protiv Srba" možete kupiti u knjižarama Delfi ili naručiti na linku OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA